Kom med i Det Lokale Turismepartnerskab

Med Det Lokale Turismepartnerskab får du et netværk, som løber over et år, og hvor du sammen med en af dine medarbejdere tilbydes en række kompetencegivende aktiviteter.

Netværket starter op den 21. september kl.09.00-11.00 2023 med kickoff-møde  hos Business Faxe, Industrivej 2 i Rønnede. Her hilser vi uformelt på hinanden, kigger i detaljer på hvordan det kommende netværksår kommer til at se ud og ser tilbage på sæsonen i 2022. 

I det følgende år vil I som minimum blive tilbudt følgende opkvalificerende aktiviteter:

Oplæg med eksterne oplægsholdere

Vi har særligt fokus på opkvalificering indenfor SoMe og funding samt finansiering og vi tilbyder som minimum 5 oplægsgange om de to temaer

Postkortsamarbejde

Et samarbejdet hvor vi internt markedsfører hinanden via postkort. Du får gratis trykt og omdelt dine postkort blandt de andre lokale turismepartnere.

Eksponering ved Jobmessen 2024

Som deltagere i Partnerskabet sikres du også eksponering med eventuelle jobopslag ved Jobmessen i Faxe Hallerne i marts 2024. Her gøre vi samlet opmærksom på på turismevirksomhedernes behov for arbejdskraft blandt arbejdssøgende

Ydereligere tilbud

Du og din medarbejder tilbydes at komme med på en studietur med egenbetaling. I år går turen til enten Tyskland eller Sverige og forventes afviklet til foråret inden sæsonstart 2024.  
I Det Lokale Turismepartnerskab skal der også hygges, så derfor holder vi også en julefrokost med egenbetaling, som I kan tilmelde jer.


Praktisk information og pris

Alle de virksomheder, som selv synes de arbejder med turisme er velkomne i netværket Det Lokale Turismepartnerskab.

Prisen for hele herligheden er:
3.500 kr (+ moms) for ikke-medlemmer af Business Faxe.
2.500 kr (+ moms) for medlemmer af Business Faxe
Se mere om at blive medlem af Business Faxe her. 

Bemærk at netværket løber over et år og ved tilmelding, må der deltage to personer fra din virksomhed.

Kan du se dig selv blive dygtigere i vores Lokale Turismepartnerskab? Så tag kontakt til projektleder Ane Dolward på ad@businessfaxe.dk.