Skal din virksomhed prioritere bæredygtighed?

Ved du heller ikke helt, hvordan du skal komme i gang med at arbejde med bæredygtighed, men synes du, at det er relevant? 

Så er det her tilbud målrettet dig.

Turisme Faxe kan kortlægge din virksomheds nuværende bæredygtighed ud fra 20 fokusområder. Fokusområderne er samlet i fire overordnede kategorier: Forretningskoncept, Kunderelationer, Organisation og Virksomhedsdrift. Med andre ord, kommer vi hele vejen rundt i din forretning!

Under mødet gennemgår vi sammen din virksomheds nuværende situation og prioriterer, hvordan du selv kan arbejde videre med bæredygtighed. Du bestemmer, hvem fra din virksomhed der skal deltage, men vi anbefaler, at den daglige leder som minimum er med. Efterfølgende vil du modtage en skriftlig handlingsplan, der samler op på vores arbejde, og som hjælper dig videre.

Kortlægningen af din virksomheds bæredygtighed sker på baggrund af værktøjet ”Bæredygtighedshjulet”, som er udviklet og kvalitetstestet af Erhvervshusene. Du vil derfor også få bud på, hvilken puljer ved Erhvervshus Sjælland du med fordel kan blive klogere på.

Bæredygtighed er vigtig!

Og derfor har vi også tilstræbt at gøre 2024-tilbuddet så lukrativt som muligt.

 
En bæredygtighedskortlægning er gratis
En bæredygtighedskortlægning foregår hos dig og varer ca. 4 timer
Du bestemmer hvem fra din virksomhed som deltager i kortlægningen, men vi anbefaler at der som minimum er en fra ledelsen til stede.

Vil du vide mere?

Så skriv direkte på ad@businessfaxe.dk for enten at høre mere, eller for at booke en tid.