En fokuseret turismeindsats

Turisme er allerede en styrkeposition for Faxe Kommune, og skaffer mange arbejdspladser og aktiviteter til området. Netop derfor er der potentiale for vækst i branchen. For at udfolde dette har Faxe Kommune, i årene 2022-2025, afsat i alt 1 mio. kroner årligt til udvikling af det lokale turismeerhverv. Udmøntningen af pengene sker i regi af Business Faxe i en enhed ved navn Turisme Faxe.

Tak for deltagelsen 10. april!

Forårets turismenetværksmøde afholdes hos Permatopia og blev velbesøgt. Vi takke for spørgsmålene og det gode engagement, og ses igen 5. november 2024.

Vores indsatser i 2024

Destinationsudvikling ved Destination Gisselfeld.

Vi arbejder med destinationsudvikling af Destination Gisselfeld. Det er et betalt partnerskab, hvis aktiviteter koordineres af Turisme Faxe.

Vidensbank

Vi udvikler og indkøber rapporter specifikt om turismen i Faxe kommune. Og så formidler vi selvfølgelig også How to-guidelines, der letter dit arbejde.

Samarbejde med Sydsjælland & Møn

Vi samarbejder med Sydsjællad & Møn om markedsføringen af vores område til både danske og internationale turister. Pt. udvikler vi en dronefilm for Destination Faxe.

Destinationsudvikling i Faxe Ladeplads

Vi arbejder med identifikation af detailhandlens behov i Faxe Ladeplads for at sikre en levende bymidte i Faxe Ladeplads.

Bæredygtighed

Vi tilbyder at kortlægge din bæredygtighed ud fra Bæredygtighedshjulet. Det er en konkret måde at få en status på din virksomheds nuværende bæredygtighed.

Styregruppen

Turisme Faxe udgøres af en styregruppen med medlemmer fra erhvervslivet. Derved sikrer vi at Turisme Faxe forbliver en erhvervsrelevant indsats.