Vidensbank om turisme i Faxe Kommune

Her kan du læse vores egen rapport, som er et erhvervsoverblik og fokuserer på udvalgte nøgletal. Her er også kortlagt de indsatser, som Faxe Kommune ønsker løftet af Faxe Turisme.

VisitDenmark har lavet denne analyse, der indeholder både samfundsøkonomiske effekter af turismen, overnatningsplads mm. Rapporten er delvist overlappende med “Turismen i Faxe Kommune 2021”.

 

(Ukendt udgivelse)

Her finder du en beskrivelse af hvordan du opretter dine events på Kultunaut, hvilket sikrer en markedsføringen af disse på flere platforme.

Selvfølgelig skal din virksomhed også fremgå af de nationale søgesystemer! Her finder du en guide til, hvordan det kan lade sig gøre.

Der er mange online bookingplatforme, og de er svære at navigere rundt i. Find ud af hvordan du kan få mest muligt profit ud af online bookingplatforme.

Her kan du læse en analyse om turismeerhvervet i Region Sjælland og få inspiration til at skabe tværgående samarbejder med turismeerhvervet. Analysen er udarbejdet af Erhvervsakademi Zealand.

Tiden er inde til at gentænke hvilken pris man tager for sine produkter. Læs mere om tre gængse prisfastsættelsesmetoder her.